Ruilen

Ruilen

Uw aankoop mag na ontvangs binnen 14 dagen retour. Het kan ook geruild worden binnen 14 dagen voor een ander artikel. Voor ruilen en retourneren worden de verzendkosten vergoed. Neem in dat geval contact met ons op. U krijgt per mail een verzendetiket. Het pakket naar een post.nl vestiging brengen en laten scannen. Bij ruilen graag contact opnemen per mail info@kosterklokken.nl of bel 070-3990665.
Zorg er voor dat de retourzending goed verpakt is. Vermeld ook altijd uw factuurnummer. Zodra de retourzending ontvangen is maken wij het orderbedrag binnen uiterlijk 2 dagen over.
Langskomen in onze winkel kan natuurlijk ook: Herenstraat 63a 2282 BR Rijswijk.
Graag aangeven voor welk artikel het geruild mag worden. Er wordt een afspraak met u gemaakt over eventueel verschil in bedrag te verrekenen. 

Opsturen

Als voorwaarden stellen wij dat het product niet is gedragen en/of onbeschadigd wordt geretourneerd samen met het originele garantiebewijs en het originele geschenketui. Het product wordt bij terugsturen door ons gecontroleerd. Wij behouden ons het recht voor om niet het gehele aankoopbedrag aan u te retourneren, als het product beschadigd wordt teruggestuurd, of als bij ons het sterke vermoeden bestaat dat het horloge gebruikt is. Wilt u het product retourneren stuurt u dit dan naar: Kosterklokken Herenstraat 63a 2282BR Rijswijk (ZH).

Het terugsturen gebeurt voor eigen risico. Mocht het blijken dat door ons een foutief artikel is gestuurd wordt de retourverzending vergoed. Stuurt u het product per aangetekende post of als waardezending retour. De zending is dan verzekerd. Vult u bij het terugsturen altijd het retourgedeelte op de achterzijde van de factuur in. Modelwijzigingen en prijswijzigingen zijn voorbehouden! Met het bestellen van een artikel via onze website, verklaart u zich akkoord met deze leveringsvoorwaarden. Eventuele aanbiedingen zijn alleen van toepassing bij online bestellingen via deze site.