Ruilen

Uw aankoop mag retour, het kan ook geruild worden binnen 14 dagen voor een ander artikel. Bij ruilen graag contact opnemen per mail info@kosterklokken.nl , of bel 070-3990665 of langskomen in onze winkel Herenstraat 63a te Rijswijk. Graag aangeven voor welk artikel het geruild wordt. Er wordt een afspraak met u gemaakt over een eventueel verschil in bedrag te verrekenen. Het kan geruild worden in de winkel Herenstraat 63a, 2282 BR Rijswijk of opsturen naar dit adres en het andere artikel wordt naar u opgestuurd.
 

Opsturen

Als voorwaarden stellen wij dat het product niet is gedragen en/of onbeschadigd wordt geretourneerd samen met het originele garantiebewijs en het originele geschenketui. Het product wordt bij terugsturen door ons gecontroleerd. Wij behouden ons het recht voor om niet het gehele aankoopbedrag aan u te retourneren, als het product beschadigd wordt teruggestuurd, of als bij ons het sterke vermoeden bestaat dat het horloge gebruikt is. Wilt u het product retourneren stuurt u dit dan naar: Kosterklokken Herenstraat 63a 2282BR Rijswijk (ZH).

Het terugsturen gebeurt voor eigen risico en rekening. Mocht het blijken dat door ons een foutief artikel is gestuurd wordt de retourverzending vergoed. Stuurt u het product per aangetekende post of als waardezending retour. De zending is dan verzekerd. Vult u bij het terugsturen altijd het retourgedeelte op de achterzijde van de factuur in. Modelwijzigingen en prijswijzigingen zijn voorbehouden! Met het bestellen van een artikel via onze website, verklaart u zich akkoord met deze leveringsvoorwaarden. Eventuele aanbiedingen zijn alleen van toepassing bij online bestellingen via deze site.